بسم الله
منظور امام خامنه ای از بصیرت داشتن چیست؟ حداقلِ قضیه این است که در مورد هر اتفاقی خوب فکر کنیم و قبل از انجام هر عمل تأمل کنیم. قبل از فکر و تأمل کردن هم باید اطلاعات سیاسی، مذهبی ، معرفتی خود را افزایش دهیم. اصلا سیاسی نویسی یعنی چه؟ آیا حتما باید اسم کسی را لزوما در مطلب سیاسی آورد و در مورد فرد یا افرادی قلم زد و مطالب نوشت و نقدشان کرد و در غیر این صورت مطلب، سیاسی نیست؟ پاسخ این است : خیر... زیرا صحبت کردن در غیاب دیگران غیبت محسوب می شود و غیبت حرام است. اما غیبت شخص فاسق حلال است. پس مطلب سیاسی چیست؟ اصلا سیاسی نویسی یعنی چه؟ پاسخ این است: سیاسی نویسی ابعاد گسترده ای دارد که اصل آن باید همان تبلیغ دین ما اسلام باشد و لا غیر. یعنی تبلیغ هیچ حزب، گروه، شخص و طایفه ای نباشد؟ پاسخ این است: خیر، سیاسی نویسی یک مسلمان فقط در جهت ابعاد دینی او خلاصه و یا تفصیل می شود.
پس تقوای سیاسی که امام خامنه ای گفت یعنی چه؟ پاسخ این است: یعنی در سیاسی نویسیتان تقوا پیشه کنید و اسم هر مسلمانی را ولو خطاکار نیاورید و هر چه دلتان می خواهد به این و آن نبندید. مخاطب این صحبت امام خامنه ای با چه کسانی بود؟ پاسخ این است: با من و شمایی که خودمان را حزب اللهی می دانیم و الحق و والانصاف هم از جانمان مایه گذاشته و می گذاریم، اما به خودمان هم این حق را می دهیم که اسم هر کسی را بیاوریم و هر طور هم دوست داریم در موردش سخن بگوییم. باور کنید ایشان با ما بودند.
خب پس چه کنیم؟ اصلا ننویسیم؟ پاسخ این است: بنویسید. مینویسیم اما به حق و با دقت و احتیاط. اگر خواستی اسم کسی را بیاوری مواظب باش در حقش ظلم نکنی و تهمت هم نزنی همان که بوده را تحلیل اسلامی کن و نه تحلیل شخصی. خب من تحلیل شخصی یا اسلامی بودنش را از کجا پیدا کنم؟ پاسخ این است: اطلاعاتت را در مورد اسلام و احکام و تاریخش بیشتر کن. القصه: شد همان که فرمود رهبرمان: بصیرت بصیرت بصیرت...